събота, 1 октомври 2016 г.

Why I love October | Защо обичам Октомври

Както сте разбрали аз съм супер развълнувана за есента и по-особено за месец Октомври. Реших, че като за почивка от книжните постове, ще е забавно да си направя списък защо обожавам есента и по-специално защо чакам следващия месец с нетърпение! ^^

-Хладно време
Надявам се не само аз обожавам дъжда и прекрасното прохладно време. Вдъхновявам се и, както можете да видите в блога като резултат - ставам продуктивна. Да не говорим, че съм вампир, който мрази слънцето има слънчева алергия в началото на лятото, а от тази година и изгарям доста зле. Затова се радвам, когато слънцето се скрие.

-Премиерата на Doctor Strange
Един от любимите ми актьори ще участва(всъщност ще играе главната роля), просто нямам търпение да го гледам. Макар че премиерата в България щяла да е на 3-4 ноември :')

-Моят Рожден ден
Азззззз имамммм рожденнн деннн. И с малко късмет може и да взема да порасна и да ме пусне лигнята и да стана малко по-зрял...*смее се на собствените си шеги* However, рождения ми ден значи пица и торта с най-добрите ми приятели.

-Рождения ден на сестра ми
Още пица и тортаааааа

-Рождения ден на Мат Смит
Няма пица и торта, но това друг мой любим актьор, така че е важно да се спомене.

-Започваме работа по нова пиеса
Ще правим Шекспирова пиеса тази година, толкова се вълнуваааам.

-Пътуване
С театъра ще пътуваме и то точно по рождения ми ден. Ще има партибус и пица в хотел, а и ще ни платят целия престой. Планираме да видим НАТФИЗ както и да отидем на някой спектакъл в Народния театър. Въобще ще бъде прекрасно.

-Хелоуин
Макар да не е толкова празнуван в България, много харесвам празника, а и тази година с приятелите ми имаме невероятни планове как да го отпразнуваме. Обожавам да измислям костюми и грим и да дълбая тикви.

-Новият албум на Sabrina Carpenter - EVOLution
Тя е най-най-любимата ми певица, толкова се вълнувам за новият ѝ албум.

-Училище
Това е месецът в който училището ми идва като глътка свеж въздух. Времето през което все още не ми е втръснало от него и полагам усилия за оценки и социални контакти. Някак приятно е да се върнеш след лятна ваканция.

-Gemina
Вече знаете колко много се вълнувам за тази книгаааа аргпахниапфхуърусъгоихуцфзопйзшпасл.

-Чай и топъл шоколад
Най-накрая дойде времето през което мога да си пия всички топли напитки без да се страхувам, че ще се разтопя.

-Пуловери
This needs no explanation.

-BOPS
Поръчвам си BOPS за пръв път и нямам търпение ^^

-Tumblr
Това е един най-tumblr месеците от цялата година. Ще направя толкова много хубави снимки през този месец ^^

-Настроение
Някак винаги съм в хубаво и топло настроение по време на Октомври и ми е винаги едно такова приятно и дори не знам как да го опиша. Cozy. Прекрасно. И то заради всички изброени по-горе причини. Просто обожавам есента и може би няма определена причина все пак.А вие защо обичате/не обичате есента?
Bye! And don't forget to blog...or something.

Няма коментари:

Публикуване на коментар