сряда, 11 май 2016 г.

Песни за пътуване

Обожавам да слушам музика докато пътувам. Не сме ли всички така? Тук с вас ще споделя, някои мои любими песни. Това определено не е списък с най-добрите песни,  а по-скоро с такива, които са приятни за слушане и ще те ободрят, по време на дълъг и уморителен път.

Освен това когато цъкнете тук ще се отвори сайт от който можете да си теглите песни от youtube във mp3 формат, така че да можете да ги качите на диск и да ги слушате в колата си, например. Само трябва да копирате URL адреса (още познато като линк) и да го поставите на редчето, което ще ви излезе в сайта. После цъкнете convert video, а после download.






И така да започваме с песните! :)





Станаха вече три песни на Дая една след друга, но какво да се прави, като има хитове момичето хдд
Аз лично предпочитам акапелната версия на тази песен, така че ето я и нея:


Пак станаха три песни на един и същ изпълнител подред, но... 






Цъкнете - Ego - Willy William



Вероятно песните изобщо не са подредени, а са някаква мешаница, за което искам да се извиня. Sorry, not sorry xd. Има още супер много, но ако продължавам така списъкът ще стане безкраен. Постарах се да събера хубава музика, която масата хора ще хареса, дано съм се справила. В коментарите ми кажете кои вашите любими песни ! 

Bye! And don't forget to blog...or something.

2 коментара:

  1. Аз винаги като пътувам си имам нещо като традиция винаги да слушам някой от албумите на Paramore или на WATIC :Д.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер! Аз лично нямам традиции - слушам радио, но понякога ми се иска да си имам и аз така някой албум, който да мога да си слушам. ;дд

      Изтриване