неделя, 13 март 2016 г.

Грешното разбиране за YOLO

YOLO. За тези, които не знаят, YOLO е абревиатура от думите You Only Live Once. На български - ти живееш само веднъж. Както вероятно сте се убедили ТЖСВ звучи ужасно, за това е един вид "прието" да се използва английското YOLO.
Хората, които вярват в YOLO, обаче приемат значението му абсолютно погрешно! Много голяма част от тях пушат, пият и дори вземат дрога с оправданието, че живеят само веднъж.
Недейте.
Сериозно.
Просто недейте.
Не и с оправданието, че живеете само веднъж. Не.
Точно това е грешното разбиране за YOLO. Щом живеем веднъж не би ли било по-добре да се грижим за тялото си? Ако имаме само един живот в пушене и пиене ли ще го пропилеем? Един единствен живот, в който да бягаме от реалността чрез алкохол или наркотици?
Ммм не ми звучи добра идея!
Вместо това ако вярваш, че живееш веднъж направи нещо смислено за теб с живота си. Или поне се грижи както трябва за тялото си.
Ако наистина си YOLO, то тогава ти препоръчвам да започнеш да правиш физически упражнения, йога или прави малко джогинг в парка, колкото и клише да звучи това. Яж здравословно и не се убивай бавно с цигари, алкохол или дрога. Но това, ако наистина си YOLO и вярваш, че YOLO начинът на живот ще е за теб, какъвто и да бъде!
Ако вярваш, че имаш един живот, не го пропилявай! Напротив направи нужното за да го изживееш щастливо и пълноценно!

Bye! And don't forget to blog...or something!

Няма коментари:

Публикуване на коментар